سایت عاشقانه تنهایی

چهارشنبه، 3 خرداد ماه، 1391

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً     

سایت | عاشقانه | تنهایی: آوا و نوا

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

فایل صوتی زیارت عاشورا با کیفیت بالا

بعد از کلی تلاش تونستم فایل صوتی زیارت عاشورا رو با کیفیت بالا پیدا کنم

زیارت عاشورا صوتی زیاد هست اما کیفیت هاشون اصلا خوب نیست

از ادامه مطلب می تونید دانلود کنید

زیارت عاشورا سایت

ادامه مطلب ...

صدای بارون

تا حالا دوست داشتی صدای بارون گوش کنی، فقط صدای بارون و وسط هاش هم یه رعد و برق خوشکل! اونم تو تابستون... آدم دلش بارون می کشه. می تونی چشمات و ببندی و یه کم آب بریزی رو سرت و اینم گوش کنی. اون وقت فکر می کنی زیر بارونی.... دیونه شدم ها! فقط اومدم بگم می تونی یه فایل صوتی که صدای بارون هست رو از ادامه مطلب دانلود کنید.... امیدوارم خوشتون بیاد.

ادامه مطلب ...

یا صاحب الزمان

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی
هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ
وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ
دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ
طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"

دانلود فایل صوتی با حجم کم و کیفیت بالا در ادامه مطلب

ادامه مطلب ...

خدایا دوستت دارم

امشب قبل از اینکه بخوام این فایل صوتی رو برای دانلود بزارم رفتم سراغ فایل های قبلی که تا الان گذاشتم... دلم سوخت!   چرا سوخت؟   اگر می گفتم این فایل صوتی یه آهنگه از یه خواننده لس آنجلسی که همه خوب با کله می رفتن توی ادامه مطلب واسه دانلودش، ولی وقتی می فهمن فایلی که گذاشتم یه تیکه سخنرانیه یا روضه میگن بی خیال!  ولش کن. فایل های قبلی حتی یک بارم شاید دانلود نشدن. اگر میبینی من الان بازم اومدم و یه تیکه صحبت آوردم گذاشتم واسه دانلود هدفم این نبوده که بگم استقبال شده بازم بزارم. یا اینکه بازدید سایت و بالا ببرم. هدف این بوده که این سایت خونه ی دل تنهایی هامه. هدفم این بوده که اگه یکی هم بعد از چند سال این فایل و ببینه و دانلود کنه شاید بتونه تغییر کنه و زندگیش تحولی توش پیدا بشه.      وای وای وای.... من اصلا امشب می خواستم با خدا صحبت کنم! درد و دل کنم. نمی دونم چی شد این موضوع به جای رفتن به مناجات با خدا باید بره تو قسمت آوا!

ادامه مطلب ...

بی بصیرتی

وقتی این افراد به ظاهر سبز و میبینم یاد بچگی هام می افتم که با بچه ها تو مدرسه تصمیم می گرفتیم یه تظاهرات کوچیک راه بندازیم در مورد چیزی که دوست نداشتیم. و البته موفق هم نمی شدیم...  متنفرم ازتون که توی روز عاشورا این چنین آبروی ایران و ایرانی رو بردید...  حرمت امام حسین (علیه اسلام) چی شد؟!   عشقتون به چی هست؟!
یه تیکه از کلام رهبر انقلاب در ادامه مطلب هست. خیلی دلنشین گفته شده. گذاشتم برای دانلود تا کسانی که دوست دارن گوش بدن. خدایی از تجربه است این مرد...!   خدایی از کمالات و فهم و بصیرت!

پی نوشت: مطمئنم خیلی ها از این نوشته های من زورشون میگیره. اما ناراحت نشید. برید کمی تحقیق و تفحص کنید تا برسید به بیداری... ببینید اون چیزایی رو که تا الان ندیدید...  شاید هم نذاشتن که ببینید! 

ادامه مطلب ...

رادیو عاشقانه تنهایی

آمار کاربران سایت

پیغام کوتاه [فقط فارسی تایپ کنید]

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

طالع بینی ازدواج | کلیک کنید

طالع ازدواج متولدین فروردین ماه طالع ازدواج متولدین اردیبهشت ماه طالع ازدواج متولدین خرداد ماه طالع ازدواج متولدین تیر ماه طالع ازدواج متولدین مرداد ماه طالع ازدواج متولدین شهریور ماه طالع ازدواج متولدین مهرماه طالع ازدواج متولدین آبان ماه طالع ازدواج متولدین آذرماه طالع ازدواج متولدین دی ماه طالع ازدواج متولدین بهمن ماه طالع ازدواج متولدین اسفندماه

لینک های خوشمزه

کاربران پر کار 24 ساعت اخیر

mahtajoon  169 posts/month
 lovealone  69 posts/month
 M2mahak  64 posts/month
 sanaz2fan  58 posts/month
 zahrasyton  45 posts/month
 ali_CR7  44 posts/month
 rezayar  40 posts/month
 selena14  37 posts/month
 T_A_N_H_A  37 posts/month

دسترسی سریع سایت