سایت عاشقانه تنهایی

چهارشنبه، 3 خرداد ماه، 1391

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً     

سایت | عاشقانه | تنهایی: آوا و نوا

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]
یا حسین علیه السلام

کاش می شد تو کربلا مهرمون و نشون بدیم
کاش می شد کنار شش گوشه با گریه جون بدیم
کاش می شد با دسته ی سینه زن ها با اشک و آه
یاد زینبت بیایم سینه زنان تو قتلگاه
برا جسم بی سرت بخونیم با خواهرت
اگر کشتند چرا آبت ندادند؟!
چرا زان در نایابت ندادند؟!

فقط در یک کلام... اگر نری تو ادامه مطلب و این مداحی رو دانلود کنی ضرر کردی!

ادامه مطلب ...

باز اومدم آبرو داری کنی

** این پست مخصوص کاربران سایت می باشد **

لطفت همیشه شامل حالمه
اصلا تو خیلی فرق داری با همه
اجازه دادی به تو دل ببندم
تا فهمیدی به تو علاقه مندم
خودت دلیل این علاقه بودی
چه بد بودم روزایی که نبودی
نه آبرو داشتم نه عشق و میلی
تو خیلی با محبتی …تو…خیلی

ادامه مطلب ...

دعای ماه رمضان

با شروع ماه مبارک رمضان با خودم گفتم برای کسایی که دوست داشته باشن دعا های روزانه ارو بزارم تا دانلود کنن. امیدوارم خوشتون بیاد. ماه رمضون امسال فکر کنم برام خیلی سخت باشه. چون ترم تابستونه دارم و تو این گرما باید برم سر کلاس و امتحان بدم. خدا به خیر کنه. برام دعاکنید آهای اونایی که دلتون به خدا نزدیک تر از من هست.

** یک شعر قدیمی تقدیم به شما **

از عشق تو آواره ی هر کوی و خیابون
مجنون شدم و زدم به هر دشت و بیابون
تنها با تو و سازم و دو چشم گریون، خدایاااا
می بینم که همه ناز می کنن با عاشقاشون
مثل گربه می چرخن و می پیچن تو پاهاشون
یا که اشک می ریزن، زار می زنن تو بغل هاشون
شاید ناز می کنن، دست بکشن رو موهاشون
ای خدا ای خدا چرا موندم از تو جدا!  تو کجایی و من کجا....

ادامه مطلب ...

یا مهدی...   ببخش!

براتون متاسفم اگر تا الان این فایل صوتی رو نشنیدید. همونطوری که برای خودم متاسفم که چرا زودتر از این نشنیده بودم این کلیپ صوتی رو. یه تیکه بیست دقیقه ای سخنرانی آقای دانشمنده! واقعا معرکه است. هر مذهبی که داری گوشش بده شاید خدا نجاتمون داد از این فلاکت...   در ادامه مطلب به خاطر حجم نسبتا بالای کلیپ متنش رو هم نوشتم. ولی اگر می تونی دانلودش کن و با صدای خودش گوش کن تا بفهمی واقعا چی میگه! به خدا صوتیش رو از دست نده... دیگه چی بگم که بفهمی مهمه! دانـــــــــــــــــــــلودش کن.

ادامه مطلب ...

به حرمت همین آیه...

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ*لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ * اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ*

ترجمه: خداى یکتا که جز او کسی شایسته ستایش نیست / او همیشه زندهء پا برجای است /(پس) هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد /آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایى اوست /مگر می شود کسی شفاعت کند(مردم را) بدون اجازهء او / به پیدا و پنهان ایشان آگاه است / وایشان ذرّه ای از دانش او را احاطه ندارند / مگر به آنچه او بخواهد / دامنه تخت (سلطنت) او آسمانها و زمین است/ نگهداری اینها برایش کاری نیست / و او بلند مرتبه ترین و بزرگ مطلق است. در دین اجباری نیست،فرق میان پیشرفت و سقوط بیان شده است/ پس آن کس که طغیانگر بودامّا به خدا ایمان آورد به بهترین دستاویز نجات (از پرتگاه) رسیده است که پاره شدنی نیست /و خدا شنوا و دانا است./ خدا پشتیبان افراد باایمان است آنها را از تاریکیها بیرون می ‌آورد و به طرف نور میبرد/ به همان صورت به کسانی که طغیان کردند کمک میکند چنان که که آنها را از نور بیرون آورده به درون تاریکیها میبرد/.آنهایند اهل آتش جهنّم و همیشه در آن خواهند بود.

ادامه مطلب ...

آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها آیت الکرسی قرآن آیه کرسی الکرسی فایل صوتی آیت الکرسی ویژگی ها
مرجع بزرگ پیامک لوس

آمار کاربران سایت

پیغام کوتاه [فقط فارسی تایپ کنید]

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

طالع بینی ازدواج | کلیک کنید

طالع ازدواج متولدین فروردین ماه طالع ازدواج متولدین اردیبهشت ماه طالع ازدواج متولدین خرداد ماه طالع ازدواج متولدین تیر ماه طالع ازدواج متولدین مرداد ماه طالع ازدواج متولدین شهریور ماه طالع ازدواج متولدین مهرماه طالع ازدواج متولدین آبان ماه طالع ازدواج متولدین آذرماه طالع ازدواج متولدین دی ماه طالع ازدواج متولدین بهمن ماه طالع ازدواج متولدین اسفندماه

لینک های خوشمزه

کاربران پر کار 24 ساعت اخیر

mahtajoon  169 posts/month
 lovealone  69 posts/month
 M2mahak  64 posts/month
 sanaz2fan  58 posts/month
 zahrasyton  45 posts/month
 ali_CR7  44 posts/month
 rezayar  40 posts/month
 selena14  37 posts/month
 T_A_N_H_A  37 posts/month

دسترسی سریع سایت