سایت عاشقانه تنهایی

چهارشنبه، 3 خرداد ماه، 1391

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً     

سایت | عاشقانه | تنهایی: اخبار و اطلاعیه ها

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

تولد سایت تنهایی

چه زود دوسالت شد نازنینم....  تولدت مبارک تنهایی!

سال 1388 بود... دل و زدم به دریا از عالم وبلاگ نویسی خداحافظی کردم و با کلی دلهره پا گذاشتم تو عرصه ساخت سایت. خدارو شکر موفق شدم و اون و مدیون دوستای خوبم هستم که همیشه مثل یه کوه پشت سرم بودند و هستن. خوشحالم که تونستم یک عمر درد هام و با نوشتن و نوشتن و نوشتن تسکین بدم. خوشحالم که تونستم این کمک رو تا حدودی به دوستام هم بکنم در این راه. خدایا شکرت...

ادامه مطلب ...

به جون تو بسته جونم دیگه نمیشه از تو جدا شم

سلام و یک دنیا معذرت!
به خاطر اینکه این مدت فقط مجبور بودید غزل های حافظ و نگاه کنید و بس! یه کاری بود که دوست داشتم همیشه انجام بدم. اونم قرار دادن 495 تا غزل حافظ بود. با کمک دوستام شیوا و عارف و حمید رضا این کار انجام شد. به زبون میگید 495 غزل. ما در کمتر از یک هفته فکر کنم تمومش کردیم. همین جا ازشون تشکر می کنم و امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم. سایت به حالت عادی برگشت.

495 غزل حافظ تقدیم به شما

ادامه مطلب ...

افتتاح چت روم

این چت روم رسما افتتاح شد و می توانید وارد بخش چت شوید

فقط چند نکته هست که اگر دوست داشتید وارد ادامه مطلب شوید و مطالعه بفرمایید

ادامه مطلب ...

یافت نشد

خبـــــــــــــــــــــــــــــــــــر کنســــــــــــــــــــــــــــــــــــل شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد

**   تبدیل شه به گالری عکس  **

با سلام

مرجع بزرگ اس ام اس سایت تنهایی افتتاح شد. با آدرس زیر

Http://Lovee.Ir

از کاربران متعهد سایت دعوت میشه برای نویسندگی افتخاری در این سایت اقدام کنند.

اگر علاقه مند بودید به مدیریت سایت (محمد) یه پیغام شخصی بزنید تا قوانین و آموزش کاربراتون ارسال شه.

ادامه مطلب ...

رادیو عاشقانه تنهایی

آمار کاربران سایت

پیغام کوتاه [فقط فارسی تایپ کنید]

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

طالع بینی ازدواج | کلیک کنید

طالع ازدواج متولدین فروردین ماه طالع ازدواج متولدین اردیبهشت ماه طالع ازدواج متولدین خرداد ماه طالع ازدواج متولدین تیر ماه طالع ازدواج متولدین مرداد ماه طالع ازدواج متولدین شهریور ماه طالع ازدواج متولدین مهرماه طالع ازدواج متولدین آبان ماه طالع ازدواج متولدین آذرماه طالع ازدواج متولدین دی ماه طالع ازدواج متولدین بهمن ماه طالع ازدواج متولدین اسفندماه

لینک های خوشمزه

کاربران پر کار 24 ساعت اخیر

mahtajoon  169 posts/month
 lovealone  69 posts/month
 M2mahak  64 posts/month
 sanaz2fan  58 posts/month
 zahrasyton  45 posts/month
 ali_CR7  44 posts/month
 rezayar  40 posts/month
 selena14  37 posts/month
 T_A_N_H_A  37 posts/month

دسترسی سریع سایت