سلام
نکته اول بدون بحث های حاشیه ای استفاده از بخش تفکر آزاد هست. که اولین مبدع این اسم سایت عاشقانه تنهایی بود. اگر چه سایت ما همیشه صفت عاشقانه ارو با خودش داشته ولی از هر موضوعی درونش استفاده کرد و گستردگی موضوعات همیشه قابل لمس هست. الان خیلی از سایت ها دارن از این عنوان استفاده می کنند برای نوشتن بحث های نیمه سیاسی شون. باعث خوشحالی هست... که بتونیم افتتاح کننده راهی باشیم که بتونه مفید واقع شه. خلاصه رسالت مدیران سایت و وبلاگ ها به نظر من بالاست! یعنی باید بنویسند و آگاه سازی کنند از طریق این تریبونی که در اختیارشون هست. به همین دلیل هست که شما در یک سایت عاشقانه ممکنه همه جور مطلب و موضوعی مشاهده کنید. گرچه چرخش اصلی ما در مورد موضوعاتی هست که از ظاهر سایت هم مشخصه. امشب به دلم افتاد یه حقیقت و براتون بگم! واقعه 11 سپتامبر رو حتما همه به یاد دارید. کم و بیش هم باید با گروه های فراماسونی آشنایی داشته باشید. گروه های شیطان پرست که در تلاش برای رسیدن به اهداف شیطانی خودشون هستند. چیزی که در فیلم قلب یخی هم شاهد پیگیریش هستیم... حالا می خوام با یک نکته ظریف آشناتون کنم که شاید تا الان نمی دونستید!
ادامه مطلب ...