سایت عاشقانه تنهایی

چهارشنبه، 3 خرداد ماه، 1391

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً     

سایت | عاشقانه | تنهایی: مناسبت

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]

دروغ سیزده چیست؟ کلیک کنید

تغییر مدیریت سایت بزرگ تنهایی

حرف زدن سخت می شود... وقتی تپش های قلب اجازه نوشتن نمی دهد.... نمی دانم باید متاسف بود و یا خوشحال! هرچیزی را پایانی است و اینبار برای من آغازی است در انتهای این پایان. با اجازه آقا امام زمان و همه بزرگتر ها و بچه های سایت تنهایی دارم ازدواج می کنم. و دیگه نمی تونم سایت رو مدیریت کنم. گفتنش برام خیلی سخت بود و سخت تر از اون جدایی از تنهایی... نمی تونم این سایت رو به همسرم نشون بدم و یا بهش در موردش چیزی بگم. چون همونطور که می دونید شاید قبول نوشتن نوشته های عاشقانه و در این فضا ها بودن برای اون دشوار باشه. این که قبلا از دیدن اون من اینقدر عاشقانه می نوشتم اون رو خدای نکرده دچار سوء ظنی کنه.... من هم به اون حق می دم و دوست دارم تو زندگی مشترک ام بالاترین سطح درک و نثار همسر عزیزم بکنم. از شما می خوام که برای خوشبختی ما دعا کنید. امیدوارم شما هم به هر آن کس که لایق وجود مهربانتون هست برسید و خوشبخت شید. مدیریت سایت هم به زودی به کس دیگری سپرده میشه و در اصل به فروش می رسه. البته مدیر جدید صد در صد مورد تایید هست و مهربان تر و بهتر و لایق تر از من هستند ایشون. امیدوارم سال خوبی رو پشت سر بزارید و حسابی از زندگی لذت ببرید. کاربران پر کار سایت لطفا ادامه مطلب رو هم بخونید...

ادامه مطلب ...

تبریک عید نوروز سال 1391 هجری شمسی سایت تنهایی

دلت شاد و لبت خندان بماند        
                                              برایت عمرجاویدان بماند
                            خدارا میدهم سوگند برعشق
           هرآن خواهی برایت آن بماند
                                                           به پایت ثروتی افزون بریزد
  که چشم دشمنت حیران بماند
                                 تنت سالم سرایت سبز باشد
             برایت زندگی آسان بماند
تمام فصل سالت عید باشد
                                          چراغ خانه ات تابان بماند . . .

ادامه مطلب ...

میلاد حضرت محمد صل الله

سالروز ميلاد فخر کائنات،‌ رسول اعظم، خاتم‌النبيين حضرت محمدبن عبدالله به همچنین میلاد امام صادق علیه السلام رو بر شما مسلمانان ایران و الخصوص شیعیان راستینشان در جهان تبریک و تهنیت عرض می کنیم. از همین رو چهل عادت رفتاری پیامبر اکرم رو تقدیم حضورتان می کنیم. امیدوارم استفاده ببریم.

01 دائماً متفکر بود

02 اکثر اوقات ساکت بود

03 خلقش نرم بود

04 کسي را تحقير نمي‌‌کرد

05 دنيا و ناملايمات هرگز او را به خشم نمي‌آورد

ادامه مطلب ...

تبریک سال 2012

امیدوارم بابانوئل به جای کادوی زیبا
تقدیر زیبا برای تو هدیه بیاره
تقدیر خوب رو نمیتونی الان حس کنی
اما در آینده میفهمی بهترین آرزو رو برات داشتم
ورود به سال 2012 میلادی رو تبریک میگم

ادامه مطلب ...

شب یلدا 1390

آخر پاییز شد، همه دم می زنند از شمردن جوجه ها!!
بشمار، تعداد دل هایی را که به دست آوردی
بشمار،تعداد لبخند هایی که بر لب دوستانت نشاندی
بشمار، تعداد اشک هایی که از سر شوق و غم ریختی
فصل زردی بود، تو چقدر سبز بودی؟
جوجه ها را بعدا با هم میشماریم...

ادامه مطلب ...

رادیو عاشقانه تنهایی

آمار کاربران سایت

پیغام کوتاه [فقط فارسی تایپ کنید]

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

طالع بینی ازدواج | کلیک کنید

طالع ازدواج متولدین فروردین ماه طالع ازدواج متولدین اردیبهشت ماه طالع ازدواج متولدین خرداد ماه طالع ازدواج متولدین تیر ماه طالع ازدواج متولدین مرداد ماه طالع ازدواج متولدین شهریور ماه طالع ازدواج متولدین مهرماه طالع ازدواج متولدین آبان ماه طالع ازدواج متولدین آذرماه طالع ازدواج متولدین دی ماه طالع ازدواج متولدین بهمن ماه طالع ازدواج متولدین اسفندماه

لینک های خوشمزه

کاربران پر کار 24 ساعت اخیر

mahtajoon  161 posts/month
 lovealone  66 posts/month
 M2mahak  64 posts/month
 sanaz2fan  58 posts/month
 ali_CR7  46 posts/month
 zahrasyton  45 posts/month
 rezayar  40 posts/month
 T_A_N_H_A  39 posts/month
 selena14  33 posts/month

دسترسی سریع سایت