سایت عاشقانه تنهایی

چهارشنبه، 3 خرداد ماه، 1391

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً     

سایت | عاشقانه | تنهایی: مطالب گوناگون

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]
چهار مرحله تا ابدیت

چندی پیش ، مجله ی موفقیت با آقای دکتر مهدی دوایی ، روان شناس بزرگ ایرانی ، مصاحبه ای ترتیب دادند با عنوان " در جست و جوی آرامش از دست رفته " . آنچه در زیر به حضور شما می رسد ، یادداشتی است که از دل مصاحبه بیرون کشیده شده است :
می‌خواهم درباره قانونی بگویم که نه قانون من و ما، که قانون کاینات است. یعنی قانونی است که کاینات، بر اساس آن سرشته شده.  قانونی که مایه ی آرامش و تکامل است. برای رسیدن به آرامش راستین و اصیل، باید چرخه‌ای را طی کنیم که چهار مرحله دارد که عبارتند از:

مرحله اول

ما می‌خواهیم یک رفتار خوب و آرامش بخش را در خودمان ایجاد کنیم. باید این کار، در مرحله اول با تشویق و تنبیه‌های کوتاه مدت همراه باشد. یعنی اگر کاری، در راستای هدف مورد نظر من مربی صورت گرفت، سریع و بعد از تمام شدن کار، تشویقی برای آن در نظر بگیریم و برعکس.

ادامه مطلب ...

چشم هارا باید شست

انیشتين مى‌گفت: «آنچه در مغزتان مى‌گذرد، جهانتان را مى‌آفريند.» استفان کاوى (از سرشناس‌ترين چهره‌هاى علم موفقيت) احتمالاً با الهام از همين حرف اينشتين است که مى‌گويد: «اگر مى‌خواهيد در زندگى و روابط شخصى‌تان تغييرات جزيى به وجود آوريد به گرايش‌ها و رفتارتان توجه کنيد. اما اگر دلتان مى‌خواهد قدم‌هاى کوانتومى برداريد و تغييرات اساسى در زندگى‌تان ايجاد کنيد بايد نگرش‌ها و برداشت‌هايتان را عوض کنيد.» او حرفهايش را با يک مثال خوب و واقعى، ملموس‌تر مى‌کند...

ادامه مطلب ...

روش های صحیح زندگی نکات مفید زندگی چگونه زندگی کنیم اصل موفقیت چیست رمز خوشبختی در زندگی راز داستان راز مجموعه راز برای بهتر زندگی کردم سایت تنهایی tanhae.com تعبیر خواب بهترین سایت تعبیر خواب تنهایی.کام روش های صحیح زندگی نکات مفید زندگی چگونه زندگی کنیم اصل موفقیت چیست رمز خوشبختی در زندگی راز داستان راز مجموعه راز برای بهتر زندگی کردم سایت تنهایی tanhae.com تعبیر خواب بهترین سایت تعبیر خواب تنهایی.کام روش های صحیح زندگی نکات مفید زندگی چگونه زندگی کنیم اصل موفقیت چیست رمز خوشبختی در زندگی راز داستان راز مجموعه راز برای بهتر زندگی کردم سایت تنهایی tanhae.com تعبیر خواب بهترین سایت تعبیر خواب تنهایی.کام روش های صحیح زندگی نکات مفید زندگی چگونه زندگی کنیم اصل موفقیت چیست رمز خوشبختی در زندگی راز داستان راز مجموعه راز برای بهتر زندگی کردم سایت تنهایی tanhae.com تعبیر خواب بهترین سایت تعبیر خواب تنهایی.کام روش های صحیح زندگی نکات مفید زندگی چگونه زندگی کنیم اصل موفقیت چیست رمز خوشبختی در زندگی راز داستان راز مجموعه راز برای بهتر زندگی کردم سایت تنهایی tanhae.com تعبیر خواب بهترین سایت تعبیر خواب تنهایی.کام روش های صحیح زندگی نکات مفید زندگی چگونه زندگی کنیم اصل موفقیت چیست رمز خوشبختی در زندگی راز داستان راز مجموعه راز برای بهتر زندگی کردم سایت تنهایی tanhae.com تعبیر خواب بهترین سایت تعبیر خواب تنهایی.کام روش های صحیح زندگی نکات مفید زندگی چگونه زندگی کنیم اصل موفقیت چیست رمز خوشبختی در زندگی راز داستان راز مجموعه راز برای بهتر زندگی کردم سایت تنهایی tanhae.com تعبیر خواب بهترین سایت تعبیر خواب تنهایی.کام
خواجه شمس الدین محمد بن محمد شیرازی

پی نوشت: دیروز وقت غروب که از راه دانشگاه بر می گشتم اینقدر دلم گرفته بود که رفتم جای همیشگی. جایی که برام پر از احساس و زندگیه. رفتم سر مزار حافظ. خیلی با صفا و خوشکل شده بود. واقعا دل آدم و با خودش می برد. فضای معنوی خاصی حاکم بود و صدای موزیک سنتی که تو فضا می پیچید اونجارو مثل بهشت کرده بود. هروقت می رفتم با سکوت و خلوتش خیلی حس خاصی بهم دست می داد اما دیروز یه کم بیش از حد شلوغ بود. انگار هنوز مهمون های نوروزی از شیراز دل نکندن!  با قدم زدن تمام خاطرات خودم و زنده کردم و برگشتم خونه...  اما هنوز تو حس و حال اونجام.

ادامه مطلب ...

همه زندگیم و مدیون تو هستم...

براي همه لحظات جادويي متشكرم !

متشكرم

براي همه وقت هايي كه مرا به خنده واداشتي.
براي همه وقت هايي كه به حرف هايم گوش دادي.
براي همه وقت هايي كه به من جرات و شهامت دادي.
براي همه وقت هايي كه مرا در آغوش گرفتي.
براي همه وقت هايي كه با من شريك شدي.
براي همه وقت هايي كه با من به گردش آمدي.
براي همه وقت هايي كه خواستي در كنارم باشي.
براي همه وقت هايي كه به من اعتماد كردي.
براي همه وقت هايي كه مرا تحسين كردي.
براي همه وقت هايي كه باعث راحتي و آسايش من بودي.
براي همه وقت هايي كه گفتي "دوستت دارم"
براي همه وقت هايي كه در فكر من بودي.
براي همه وقت هايي كه برايم شادي آوردي.
براي همه وقت هايي كه به تو احتياج داشتم و تو با من بودي.
براي همه وقت هايي كه دلتنگم بودي.
براي همه وقت هايي كه به من دلداري دادي.
براي همه وقت هايي كه در چشمانم نگريستي و صداي قلبم را شنيدي.

ادامه مطلب ...

رادیو عاشقانه تنهایی

آمار کاربران سایت

پیغام کوتاه [فقط فارسی تایپ کنید]

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

طالع بینی ازدواج | کلیک کنید

طالع ازدواج متولدین فروردین ماه طالع ازدواج متولدین اردیبهشت ماه طالع ازدواج متولدین خرداد ماه طالع ازدواج متولدین تیر ماه طالع ازدواج متولدین مرداد ماه طالع ازدواج متولدین شهریور ماه طالع ازدواج متولدین مهرماه طالع ازدواج متولدین آبان ماه طالع ازدواج متولدین آذرماه طالع ازدواج متولدین دی ماه طالع ازدواج متولدین بهمن ماه طالع ازدواج متولدین اسفندماه

لینک های خوشمزه

کاربران پر کار 24 ساعت اخیر

mahtajoon  161 posts/month
 lovealone  64 posts/month
 M2mahak  64 posts/month
 sanaz2fan  58 posts/month
 ali_CR7  47 posts/month
 zahrasyton  45 posts/month
 rezayar  40 posts/month
 T_A_N_H_A  39 posts/month
 Helia  33 posts/month

دسترسی سریع سایت