سایت عاشقانه تنهایی

چهارشنبه، 3 خرداد ماه، 1391

اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً     

سایت | عاشقانه | تنهایی: شعر های زیبا

جستجو پیرامون این موضوع:    
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]
دوستت دارم...!

کوه و می زارم رو دوشم، رخت هر جن گو می پوشم، موج و از دریا می گیرم، شیره ی سنگ و می دوشم، میارم ماه و تو خونه، می گیرم بادو نشونه، همه ی خاک زمین و، می شمارم دونه به دونه، اگه چشمات بگن آره هیچ کدوم کاری نداره....  دنیا رو کولم می گیرم، روزی صد دفعه می میرم، می کنم ستاره ها رو، جلوی چشات می گیرم، چشات حرمت زمینه، یه قشنگ نازنینه، تا اگه می خوای نذارم، هیچ کسی تو رو ببینه، اگه چشمات بگن آره هیچ کدوم کاری نداره!

ادامه مطلب ...

کجای جاده؟

سراب رد پای تو کجای جاده پیدا شد، کجا دستات و گم کردم که پایان من اینجا شد، کجای قصه خوابیدی که من تو گریه بیدارم؟، که هر شب حرم دستات و به آغوشم بدهکارم!، تو با دلتنگی های من تو با این جاده همدستی، تظاهر کن ازم دوری، تظاهر می کنم هستی، تو آهنگ سکوت تو، به دنبال یه تسکینم، صدایی تو جهانم نیست فقط تصویر می بینم، یه حسی از تو در من هست، که می دونم تورو دارم، واسه برگشتنت هر شب، در هارو باز می زارم...

ادامه مطلب ...

دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی دانلود آهنگ سراب داریوش دانلود آلبوم جدید داریوش متن آهنگ های داریوش تعبیر خواب 0 عاشقی صفر عاشقی
چاره درد من، مرگم رسیده....

بیچاره من که بعد تو آواره می شم                 باورم نمی شه که رفتی از پیشم
روزا می گذشتن برام اما به سختی                اومدم به دیدنت اما تو رفتی
چاره ی درد من ، مرگم رسیده                       اینجا حتی قبله هم صبرم نمی ده
اومدم نذارم عشقتو ببازی                             اما این رسمش نبود مهمون نوازی

می میرم، اگه از تو نشونی نمونه عزیزم           می سوزم، تو نیای چشمام و من به در می دوزم
می میرم، نگو رفتن من واست فرقی نداره        من میرم، اما گریه نکن دیگه فایده نداره

ادامه مطلب ...

دستای تو همیشه برام پر از گل های خوشبو بود عزیزم.....

داری می گذری از من، داری رد می شی آسون، حرفی برات ندارم، بغضمو کردی پنهون، اشکام و در میاری ولی انگار نه انگار، دستام و بگیر تو دستات برای آخرین بار، یه لحظه چشماتو ببند ، شاید منو یادت بیاد، همون که بهش گفتی یه روز ، جای تو هیچ کس نمیاد، این شعر عاشقونه نیست ، یه التماس خوب من، غرور رو گریه می کنم ، نشکن من و، پسم نزن، چند بار باید به چشم تو بشکنم، آروم بگیری، بگو چقدر گریه کنم تا دیگه از پیشم نری، بگو چقدر اشک بریزم تا منو تنها نذاری، دارم به چشمات باج می دم تا تو بگی دوسم داری...

ادامه مطلب ...

دیگه اشکی برام نمونده... به جز خون!

در این دنیا تک و تنها شدم من، گیاهی در دل صحرا شدم من، چو مجنونی که از مردم گریزد، شتابان در پی لیلا شدم من... چه بی ثمر می خندم، چه بی ثمر می گریم، به ناکامی چرا رسوا شدم من، چرا عاشق چرا شیدا شدم من، من آن دیر آشنا را میشناسم، من آن شیرین ادا را می شناسم، من آن زود آشنا را می شناسم، محبت بین ما کار خدا بود، از اینجا من خدا را می شناسم، خوش آن روزی، که این دنیا سر آید، قیامت با قیام محشر آید، بگیرم دامن عدل الهی، بپرسم کام عاشق کی بر آید؟؟؟

ادامه مطلب ...

مرجع بزرگ پیامک لوس

آمار کاربران سایت

پیغام کوتاه [فقط فارسی تایپ کنید]

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

طالع بینی ازدواج | کلیک کنید

طالع ازدواج متولدین فروردین ماه طالع ازدواج متولدین اردیبهشت ماه طالع ازدواج متولدین خرداد ماه طالع ازدواج متولدین تیر ماه طالع ازدواج متولدین مرداد ماه طالع ازدواج متولدین شهریور ماه طالع ازدواج متولدین مهرماه طالع ازدواج متولدین آبان ماه طالع ازدواج متولدین آذرماه طالع ازدواج متولدین دی ماه طالع ازدواج متولدین بهمن ماه طالع ازدواج متولدین اسفندماه

لینک های خوشمزه

کاربران پر کار 24 ساعت اخیر

mahtajoon  161 posts/month
 M2mahak  64 posts/month
 lovealone  62 posts/month
 sanaz2fan  58 posts/month
 ali_CR7  49 posts/month
 zahrasyton  45 posts/month
 rezayar  40 posts/month
 T_A_N_H_A  39 posts/month
 Helia  33 posts/month

دسترسی سریع سایت